امروز جمعه 02 آذر 1403 http://mrzareii.cloob24.com
0

اولین وب‌سایتی که برای عموم در دسترس قرار گرفت 25 سال پیش در سال 1991 میلادی آنلاین شد. این وب‌سایت مشهور CERN نام دارد که با کلیک روی نام آن می‌توانید وارد وب‌سایت شوید.این وب‌سایت با وجود اینکه یک تحول بزرگ در تاریخ تکنولوژی دنیا بود اما بدون هیچ جشن یا مراسمی راه‌اندازی شد. نکته جالبتر این است که آن زمان همه بسیار خوشحال بودند که این ابزار در دسترس تمام افراد دنیا قرار گرفته است اما 17 روز طول کشید تا اولین بازدید از این سایت در تاریخ 23 آگوست 1991 اتفاق افتاد.این وب‌سایت تا سال 1993 هم در دنیا تنها بود و کم کم سایر شرکت‌ها به سمت وب حرکت کردند. این تحول دوم هم‌زمان با وب‌سایت NCSA آغاز شد.

0

تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا با همکاری یک تلسکوپ زمینی در شیلی موفق به کشف یکی از دورترین سیارات فراخورشیدی در فاصله حدود 13 هزار سال نوری از زمین شدند.به گزارش سرویس علمی ایسنا، کشف این سیاره گازی دورافتاده نشان می‌دهد که اسپیتزر می‌تواند از جایگاه منحصربفردش در فضا برای کمک به حل چگونگی توزیع سیارات در کهکشان مارپیچی مسطح راه‌شیری استفاده کند.به گفته ناسا، رصدهای اسپیتزر با داده‌های «تجربه عدسی گرانشی نوری لهستان» تلسکوپ ورشو که بخشی از رصدخانه لاس‌کامپاناس در شیلی است، ترکیب شده است. تلسکوپ ورشو از طریق پدیده‌ای موسوم به ریزهمگرایی گرانشی به جمع‌آوری داده می‌پردازد. این پدیده زمانی رخ می‌دهد که یک ستاره از برابر دیگری گذشته و ستاره دورتر از منظر زمین دیده می‌شود. گرانش ستاره نزدیکتر باعث بزرگتر و شدیدتر شدن نور ستاره دورتر می‌شود و سیاراتی که در اطراف آن می‌چرخند، مانند اختلالات کوچک در بزرگنمایی دیده می‌شوند.تاکنون روش‌های ریزهمگرایی گرانشی منجر به شناسایی حدود 30 سیاره فراخورشیدی شده که دورترین آن‌ها حدود 25 هزار سال نوری با زمین فاصله دارند.اما این روش همیشه نشان نمی‌دهد که ستاره‌های دور و سیاراتشان در چه فاصله‌ای قرار دارند؛ فواصل به اندازه نیمی از فاصله سیارات کشف شده توسط ریزهمگرایی قابل تعیین نیستند.خوشبختانه در این مورد، تلسکوپ اسپیتزر به کمک آمده است. این فضاپیما که در فاصله 206 میلیون کیلومتری زمین قرار دارد، می‌تواند رویداد ریزهمگرایی را در زمان متفاوتی از تلسکوپ ورشو ببیند که روش اختلاف منظر نام دارد.در مورد سیاره فراخورشیدی جدید، رویداد ریزهمگرایی گرانشی بیشتر از حد عادی و 150 روز طول کشید. اسپیتزر 20 روز زودتر از تلسکوپ ورشو این رویداد را مشاهده کرد. این تاخیر زمانی به محققان اجازه داد تا بتوانند فاصله سیاره تازه کشف شده را محاسبه کنند. علاوه بر فاصله، جرم این سیاره نیز تعیین شد که تقریبا نصف سیاره مشتری است.

0

به موازات ورود اپلیکیشن اینستاگرام، اپلیکیشن های جانبی روز به روز جای خودشان را در گول پلی باز کردند، اپلیکیشن هایی که با وعده های عجیب و غریب مخاطب را جذب کرده و در بیشتر مواقع حساب های کاربری این افراد را مورد سواستفاده قرار می دهند.یعنی تنها کافیست موتورهای جستجو را به راه بیندازید و کلمه اپلیکیشن اینستاگرام را جستجو کنید تا با سیل لینک های مشابه مواجه شوید.برای مثال با اپلیکیشن insta به فالوئرهای بیشتری دست یابید. هکرها با جذب مخاطب وی را متقاعد می کنند تا برنامه را نصب کرده و اطلاعات حساب کاربری از قبیل نام و رمز ورود را به راحتی در اختیار آنان قرار دهید.  در این شرایط حساب کاربری صفحه شما در اینستاگرام هک شده و امکان ارسال تصاویر و یا حتی تغییر رمز توسط هکرها بسیار محتمل است.نخستین نرم افزاری که با طراحی هکرها وارد بازار دانلود شد "InstaAgent” نام داشت که با مدعی بود با نصب این اپلیکیشن مخاطب قادر خواهد بود از اسامی تمامی بازدیدکنندگان مطلع شود. در این اپلیکیشن پس از نصب از کاربر نام کاربری و رمز عبور خواسته می شد که پس از انجام مراحل شخص به صفحه خود ارجاع داده می شد و عملا هیچگونه عملکردی برای مخاطب به همراه نداشت.به همین دلیل مدیر طراح شرکت اینستاگرام، با پرده برداری از این ترفند هکرها تاکیید کرد؛ هرگز از برنامه های جانبی که با تبلیغاتی جذاب سراغ شما می آیند استقبال نکنید و اگر برنامه هایی مشابه InstaAgent را نصب کرده اید، پس از حذف برنامه سریعا اقدام به تعویض رمز عبور خود کنید.

0

فناوری بلوتوث برای اولین بار در سال 2000 به بازار محصولات الکترونیکی مصرفی وارد شد و پس از گذشت 16 سال، همچنان در حال پیشرفت و بهبود است. بلوتوث یک پروتکل ارتباطی بی سیم برای اتصال دستگاه‌ها به یکدیگر است که باوجود سرعت کمتر نسبت بهوای-فای، اتصال دستگاه‌ها از طریق آن به مراتب آسان‌تر انجام می‌گیرد و معمولاً در اتصال مستقیم دو دستگاه به یکدیگر، ترجیح داده می‌شود.با توجه به اینکه تقریباً تمامی تلفن‌های هوشمند از بلوتوث پشتیبانی می‌کنند، این فناوری به روشی پیش فرض برای اتصال بی سیم بلندگو، هدفون و دیگر وسایل جانبی به تلفن‌های هوشمند تبدیل شده است. به جز تلفن‌های هوشمند، بلوتوث را در دیگر دستگاه‌های الکترونیکی مانند پرینترها، دستگاه‌های ریموت و کامپیوترهای شخصی نیز می‌توان یافت.درست مانند وای-فای، استاندارد بلوتوث نیز با گذشت زمان در حال پیشرفت و بهبود است. از مهمترین این پیشرفت‌ها تا به حال می‌توان به افزایش سرعت انتقال داده‌ها و کاهش مصرف انرژی (که برای دستگاه‌های قابل حمل بسیار حیاتی است)اشاره کرد. به احتمال زیاد، تکنولوژی بلوتوث در سال‌های آینده نقش مهمی در بازار رو به رشد«اینترنت اشیاء» نیز بازی خواهد کرد.

بلوتوث به نحوی طراحی شده است تا قبل از هر چیز، کار کردن با آن تا حد ممکن آسان باشد. این سادگی در واقع به معنای پنهان ماندن بخش اعظمی از زوایای فنی این تکنولوژی از چشم کاربر عادی است. در سخت‌ترین حالت ممکن، کاربر تنها لازم است یک پین کد چند رقمی را برای همگام سازی دو دستگاه وارد کند.جدیدترین استاندارد بلوتوث با نام بلوتوث 4.2 (بلوتوث 5 اواخر سال 2016 یا اوایل 2017 عرضه خواهد شد)، از لحاظ تئوری حداکثر سرعت 2.1 مگابایت بر ثانیه و حداکثر بُرد 100 متر را در اختیار می‌گذارد؛ اما کاربران در عمل سرعت و برد کوتاه‌تری را تجربه خواهند کرد.

بلوتوث برای انتقال داده از شبکه‌ی بسته‌ای متشکل از 79 باند رادیویی استفاده می‌کند. دستگاه‌های بلوتوث این قابلیت را دارند تا به صورت خودکار یکدیگر را پیدا کنند و شما قادر خواهید بود تا 8 دستگاه را به صورت همزمان از طریق بلوتوث به یکدیگر متصل کنید؛ بدون اینکه برای این کار مجبور باشید باتری دستگاه خود را قربانی کنید.بلوتوث دو نوع اصلیِ «بلوتوث نرخ اصلی/نرخ بهبود یافته» (BR/EDR) و «بلوتوث کم انرژی» (LE) دارد. بلوتوث BR/EDR برد کمتری دارد، اما برای مصارفی که نیازمند برقراری اتصالی پایدار هستند (به عنوان مثال برای استریم موسیقی)مناسب‌تر است.اما بلوتوث LE پتانسیل بیشتری برای کاربرد در اینترنت اشیاء دارد؛ جایی که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است.

0

چراغ های روی مودم اینترنت یا مودم ADSL نشانه وجود اطلاعات بر روی خط و انتقال صحیح آن به DSL بوده و برای ارتباط با DSL  حتما باید روشن باشد. ممکن است به دلایل مختلفی این چراغ ها از حالت سبز و فعال به حالت قرمز یا غیر فعال تبدیل شوند. علت های مختلفی (داخلی یا تجهیزات مخابراتی)وجود دارد که باعث وجود چنین مشکلی می شود که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.زمانی که چنین مشکلاتی یعنی خاموش شدن چراغ یا قرمز شدن چراغ به وجود آمد موارد زیر را یک به یک بررسی نمایید و اگر جواب نگرفتید با پشتیبانی سرویسی که خریداری نموده اید. موضوع را پیگیری کرده تا در اولین فرصت مشکل برطرف شود.

اول: از روشن بودن مودم مطمئن شوید.

دوم: آداپتور مخصوص به مودم را به صورت صحیح به مودم متصل نمایید.

سوم: از اتصال صحیح کابل تلفن به پشت مودم مطمئن شوید.

چهارم: اطمینان حاصل کنید که کابل وصل شده به پشت مودم همان خط تلفنی باشد که رانژه شده است.

پنجم: اطمینان حاصل کنید خط رانژه بوق داشته باشد (این مورد را می‌توانید با اتصال خط تلفن به یک دستگاه تلفن امتحان کنید)یعنی خط تلفن شما آزاد بوده وقتی گوشی تلفن را بر می دارید صدای بوق را بشنوید.

ششم: در صورت نداشتن بوق در تهران با 17 و در شهرهای دیگر با 117 در تماس باشید.

هفتم: اتصالات اسپلیتر را به پشت مودم به صورت صحیح انجام دهید Line به خط ورودی از پریز تلفن،  DSL به کابل متصل شده به مودم، Phone  به کابل متصل شده به دستگاه تلفن

هشتم: تمامی‌ دستگاه‌ها از جمله تلفن،Fax، اسپلیتر، دوشاخه ضد برق، صفر بند، Caller ID  و  Device‌های دیگر را از روی خط برداشته و مودم را مستقیم بدون اسپلیتر و وسایل جانبی به خط تلفن متصل کنید.

نهم: پریز و کابل تلفن متصل به مودم را تعویض نمایید.

دهم: در صورت دولاینه بودن پریز تلفن، پریز مربوط را تعویض و مودم را به پریز دیگری متصل کنید.