چراغ های روی مودم اینترنت یا مودم ADSL نشانه وجود اطلاعات بر روی خط و انتقال صحیح آن به DSL بوده و برای ارتباط با DSL حتما باید روشن باشد. ممکن است به دلایل مختلفی این چراغ ها از حالت سبز و فعال به حالت قرمز یا غیر فعال تبدیل شوند. علت های مختلفی (داخلی یا تجهیزات مخابراتی)وجود دارد که باعث وجود چنین مشکلی می شود که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.زمانی که چنین مشکلاتی یعنی خاموش شدن چراغ یا قرمز شدن چراغ به وجود آمد موارد زیر را یک به یک بررسی نمایید و اگر جواب نگرفتید با پشتیبانی سرویسی که خریداری نموده اید. موضوع را پیگیری کرده تا در اولین فرصت مشکل برطرف شود.
اول: از روشن بودن مودم مطمئن شوید.
دوم: آداپتور مخصوص به مودم را به صورت صحیح به مودم متصل نمایید.
سوم: از اتصال صحیح کابل تلفن به پشت مودم مطمئن شوید.
چهارم: اطمینان حاصل کنید که کابل وصل شده به پشت مودم همان خط تلفنی باشد که رانژه شده است.
پنجم: اطمینان حاصل کنید خط رانژه بوق داشته باشد (این مورد را میتوانید با اتصال خط تلفن به یک دستگاه تلفن امتحان کنید)یعنی خط تلفن شما آزاد بوده وقتی گوشی تلفن را بر می دارید صدای بوق را بشنوید.
ششم: در صورت نداشتن بوق در تهران با 17 و در شهرهای دیگر با 117 در تماس باشید.
هفتم: اتصالات اسپلیتر را به پشت مودم به صورت صحیح انجام دهید Line به خط ورودی از پریز تلفن، DSL به کابل متصل شده به مودم، Phone به کابل متصل شده به دستگاه تلفن
هشتم: تمامی دستگاهها از جمله تلفن،Fax، اسپلیتر، دوشاخه ضد برق، صفر بند، Caller ID و Deviceهای دیگر را از روی خط برداشته و مودم را مستقیم بدون اسپلیتر و وسایل جانبی به خط تلفن متصل کنید.
نهم: پریز و کابل تلفن متصل به مودم را تعویض نمایید.
دهم: در صورت دولاینه بودن پریز تلفن، پریز مربوط را تعویض و مودم را به پریز دیگری متصل کنید.